Tuesday, February 9, 2010

FURIOUS FUR


-
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HELLO BLOG FAMILY!
I WANTED TO STOP BY AND SHOW YOU MY PROJECT I WORKED ON 2 MONTHS BACK. NO NO NOT THE BLACK DRESS.. THIS TIME IT WAS ACTUALLY THE FUR COAT I HAVE ON IN THESE PHOTOS. I BOUGHT THIS COAT AT MY FAVORITE VINTAGE SPOT IN NEWYORK. WHAT MESSED EVERTHING UP FOR ME IS THE SLEEVES TOWARDS THE RIST WAS SUUUUPPERR TIGHT. I ALMOST THOUGHT THE COAT WAS MEANT FOR A CHILD BUT MY MOMMY TOLD ME IT WAS JUST CUT BADLY. SO ME GETTING ANNOYED THAT I COULDN'T WEAR IT OR SELL IT FOR THAT MATTER I DECIDED TO TAKE SOME DRASTICT MESURES. THE SLEEVES ARE LEATHER SUEDE WITH A FUR TRIM AT BY THE HANDS SO WHEN I CUT THEM OFF I PUT THEM TO THE SIDE INCASE I HAD A BRAINSTORN ON WHAT I COULD USE THEM FOR LATER ON.
AND YES I ACTUALLY USE THE SLEEVES SEPERATLY I WILL SHOW YOU GUYS ON ANOTHER POST.
BUT I TRULY LOVE THE OUT COME OF THIS COAT CUZ I LOVE TOSSING THIS FUR OVER MY BLACK BOMBER LEATHER JACKET OR EVEN MY VINTAGE CROPPED LEATHER COAT. ITS SO VERSATILE CAN'T WAIT TO MIX AND MATCH WITH OTHER CLOTHING I KNOW WILL KILL!
OHHH YEH I EVEN TRYED A NEW MAKEUP TECHNIQUE WHICH I'M DIGGING CUZ ITS SOOO DIFFERENT FOR ME..WELL SO IS THE HAIR SO HEY WHY NOT LOL.
BUT TRUST ME I DON'T LIKE ALL THE FOCUS ON MY HAIR SO I WILL BE BACK TO MY USUAL BORING SIMPLE PONY TAIL SOON. I AM OK WITH THIS CRAZY DO I CAME UP WITH BUT NOT ON A DAILY BASIS, I DON'T HAVE THE PATIENCE BLOG BABIES.
WHO KNEW A CROPPED SLEEVE FUR JACKET WOULD LOOK SO DOPE?
AND SORRY TO DISSAPOINT SUM OF YOU BUT YES ITS REAL FUR..I HAVE NEVER AND NEVER WILL FIND FAKE FUR ATTRACTIVE...ON MYSELF!
I'VE SEEN ALOT OF BLOGGERS DO THE FAKE FUR WELL BUT IT IS NOT FOR ME..ONLY TIME I WANNA SEE FUR LIKE THAT IS ON MY TEDDY BEARS..BUT TO EACH IS OWN!
MAJOR SNOW STORM IS "SUPPOSE" TO HIT US HERE TOMORROW...HMMM WELL ITS A DAY INSIDE 4 ME THEN.
I JUST FINISHED UP A MAJOR PROJECT THAT I CAN'T WAIT TO SHOW YOU GUYS AND 2 MORE PROJECTS LINED UP FOR THE NEXT FEW WEEKS. HOPE YOU GUYS LIKE WHAT I HAVE UNDER WRAPS :-)
LATER ON BLOG BABIES muah****
Top photos: black fitted turtle neck dress> House of derion, grey fur and leather suede jacket and belt> vintage, black leather and suede hard bottom boots> Miss Moss ( 4yrs old).

5 comments:

the_time_is_grey said...

love the way you move !

Dirty Hair Halo said...

Great job on the chopping, that's super brave on real fur. It turned out great!

www.SeekingDirtyHairHalo.blogspot.com

CHINA MADONYA said...

OHHH SHIT I know i did a good job if 2 of my fav blog babies stopped by to show me love!! Thank you so much ladies u guys have empecable taste!I'm honored..

House of Brooke said...

i luv it! I luv ur Blogspot!!!
Can't wait for you to show your next project!
Is it snowing???

MaGold - The Abstract Expressionist said...

It's very inspiring for me to follow your blog.
Are you interested
to get painted in my way?
If you are i'll write you the follow up.

Ryan